skip to main | skip to sidebar

GI-sällskapet

GI-sällskapet består av ett gäng herrar som tycker om livets goda genom mat och dryck. Med försök till jämna mellanrum anordnar vi middagar där vi till fullo njuter av mat och dryck. Den här bloggen ska försöka samla våra gastronomiska erfarenheter, upptäckter och utforskningar.

Sunday, March 4, 2007

Bakfull...

Nu är middagen över men disken kvar och bloggen är skapad. Nu ska vi se hur det här funkar.
Posted by Fredrik Engstedt at Sunday, March 04, 2007
Labels: Övrigt

No comments:

Post a Comment

Newer Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Ämnen

  • bilder (6)
  • Chokladmiddagen (7)
  • Cocktail (1)
  • Diktatorsmiddagen (2)
  • Franska middagen (2)
  • Grosshandlarmiddagen (3)
  • Höstmiddagen hos Fredrik (1)
  • Husmorsmiddagen (3)
  • Konserveratmiddagen (3)
  • Meny (5)
  • Övrigt (5)
  • Recept (15)
  • Smokingmiddagen (3)
  • Stureplansmiddagen (3)

Artiklar

  • ►  2010 (3)
    • ►  November (3)
  • ►  2009 (9)
    • ►  March (9)
  • ▼  2007 (23)
    • ►  November (1)
    • ►  June (3)
    • ►  May (2)
    • ▼  March (17)
      • Enbärsgravade pilgrimsmusslor i apelsin- och humme...
      • Trevligt initiativ
      • Vit chokladmousse med passionsfruktsåsDesserten fr...
      • Vildandsbröst i chokladsås.....
      • Uppdateringar
      • Lite olika bilder
      • Erik lagar mat
      • Hallon- och chokladbakelse som en biskopsmössaUtru...
      • Tre riktigt sköna snubbar lite skönt rökiga...Erik...
      • Marulk med bacon och puré på morot och kakao
      • Kvällens drycker
      • Chokladmarinerad anka med karamelliserad sötpotatis
      • Musslor i äppelcider- och elfenbenschoklad
      • Liten korrektion
      • Canapéer
      • Skit i maskinieriet
      • Bakfull...

Medlemmar

  • Erik
  • Fredrik Engstedt
  • Gurkan
  • Mats Brink
  • Robert Gorosch
  • Sebudd
  • Stefan
  • Unknown